Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

XXVI Diada de l'Arrossejat

20 . Ago, 2010 a les 14:46 | 00:01:38
per otomas a La notícia del dia
1851 reproduccions
Un any més al port de l'Ametlla de Mar, vora la confraria de pescadors, tindrà lloc la Diada de l'Arrossejat. Enguany aquesta jornada gastronòmica i festiva arriba a la vint-i-sisena edició amb un rècord de participació. Seixanta-tres concursants competiran en l'elaboració d'aquest plat típic mariner tant característic de l'Ametlla de Mar el proper dissabte 21 d'agost. Per primera vegada en la història s'hauran de realitzar tres torns als fogons, de les quatre de la tarda fins les nou del vespre.


"Des de l'organització estem molt contents amb que la Diada compti amb aquest gran suport popular. Tot i que aquesta festa gastronòmica té un alt component promocional destinat al turisme que ens visita, els veïns i veïnes de la Cala se l'han fet seva. Així ho demostra la participació d'enguany on s'ha sumat 18 concursants respecte l'any anterior", explica Damià Llaó, Gerent del Patronat de Turisme.
 
Entre els guanyadors del concurs es repartiran nou premis de cent euros i trofeu. A més, com cada any s'enduran un record de la Diada. El jurat estarà format pels guanyadors de l'any anterior, autoritats i tècnics del consistori.

Des de l'organització, la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, es preveu superar les 1.500 racions d'arrossejat. Enguany el restaurant el Molí dels Avis patrocina la Diada pagant l'arròs que s'utilitzarà durant la jornada.

Tots els amants de la cuina i l'ambient mariner podran trobar a la Diada de l'Arrossejat un ambient únic on es podrà degustar l'arròs i gaudir de la música de la mà de la xaranga La Farola. A més, enguany hi haurà l'actuació del grup Tribute Michael Jackson que tocarà algunes de les cançons més populars del rei del pop.


respostes a "XXVI Diada de l'Arrossejat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 782,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 171
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007