Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

09 . Jun, 2010 a les 12:23
2091 reproduccions
Obrim aquest butlletí que ens parteix per dos la informació setmanal amb la notícia que els tonyinaires de La Cala tornen a casa 19 dies després d'haver sortit perquè ja han cobert la quota de pesca que marca l'ICCAT. I seguim a La Cala per parlar-vos de l'enderroc de la nevera vella que ja s'ha començat i que farà que canviï de forma radical la façana marítima de la població. Al bloc comarcal, hem sabut que el ministeri d'Indústria ha atorgat el reconeixement d'utilitat pública al projecte Castor d'emmagatzematge de gas, també us hem informat que la Plataforma en Defensa de l'Ebre confia que la intervenció de la UE permeti fixar un cabal suficient per al tram final de l'Ebre, que el govern espanyol licita el condicionament i urbanització de l'espai costaner que ocupa el viver Devimar a l'Ampolla i que la Guàrdia Civil, d'una banda ha detingut un venedor ambulant amb roba de marca falsificada per valor de 2.520 euros i, d'altra, que ha denunciat set persones per agafar 45 quilos d'ostrons sense autorització. Els dos fets s'han produït a l'Ampolla.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 73
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007