Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Victòria per 2 a 1 del 1r equip de futbol davant l'Amposta B

28 . Ago, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1307 reproduccions
El 1r equip de futbol de la Cala, amb només sis efectius de la primera plantilla i molts juvenils a la convocatòria, va guanyar dissabte al vespre per 2 a 1 a l'Amposta B de 4a Catalana. Aquest era el 7è partit de preparació dels caleros, que es van imposar amb gols del juvenil Joan Vendrell i de Pepe Madrid. 

Novament les moltes baixes dels caleros per motius laborals uns, i per lesions els altres, han llastrat la preparació de l'equip al llarg d'aquest mes de pretemporada, obligant a Josep Subirats i Xavi Borràs, ha convocar components de l'equip juvenil.

El debut de l'Ametlla de Mar a la competició oficial, al camp de Godall el diumenge dia 3 es preveu complicada, donat que a hores d'ara no se sap quina serà la convocatòria que podrà fer el cos tècnic.

Xavi Borràs, tècnic de l'equip calero dissabte, pensa que si no hi ha prou efectius, s'ha de seguir comptant amb el juvenil. Segons Borràs, «les circumstàncies són les que són. Hi ha gent que aprofita els mesos d'estiu per a treballar, donat que durant l'hivern estudien. Altres estan lesionats. Però podem estar contents que tenim un bon juvenil, que pot ajudar en qualsevol moment i que dóna la cara».

«Comptarem amb els que tenim i ens reforçarem del juvenil que són molt capaços, vàlids i tenen molta qualitat per poder ajudar-nos i treure-ho endavant. Tenim un futbol base ampli i volem futbol amb gent del poble. El juvenil es forma i quan cal ajudar, no tinc cap dubte que ho faran amb tota la il·lusió i ganes del món» ha afegit el segon entrenador de l'equip.

La pretemporada calera finalitza amb quatre victòries davant del Camarles B, La cava, Juvenil de la Ràpitenca i Amposta B, i derrotes davant del 1r equip de l'Amposta, el Camarles i el Jesús Catalònia.


respostes a "Victòria per 2 a 1 del 1r equip de futbol davan..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 94
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007