Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Adrián Figueres: "farem una política diferent i apostarem pel turisme de referència com a motor econòmic"

18 . Mai, 2015 a les 16:13
1803 reproduccions
El Partit Popular va fer el seu acte electoral el passat diumenge al migdia, amb la presència del Diputat al Parlament de Catalunya, Rafa Luna, el qual, va qualificar "d'aventura", l'abandonament de les sigles del PP dels representants actuals a l'ajuntament. Luna els va acusar d'amagar-se de sentir el que senten, sota unes altres sigles; recordant que ell va donar suport en el seu dia a un alcalde del PP que havia rebut una moció de censura, posant en dubte els suports institucionals d'una llista independent al govern.
El cap de Llista del PP, Adrià Figueres, va presentar la seva llista, formada per Josep Mª Figueres, Nora Aidoun, Mª Roser Català, Pere Garcia, Jose Bueno i Juan Julian Martínez, a l'hora de lamentar que "he trobat un partit desestructurat i he tingut poc temps per preparar la candidatura".
Adrià Figueres va reivindicar una manera diferent de fer política i l'experiència del partit en el govern durant períodes relativament recents.
Un dels objectius de Figueres, si governa, és "treballar per prolongar la temporada turística i trobar fòrmules per generar inversió de l'empresa privada". A més, va afirmar que "si el PP governa, abans d'acabar l'any es posarà en marxa la residència per a la gent gran".
Entre les seves propostes destaquen la creació d'un Centre d'Iniciatives Turístiques, la confecció d'un Pla Estratègic del Comerç Local i la posada en marxa de beques per a estudiants d'ESO i Batxillerat. A més, també es proposa una  tarifa reduïda d'aigua per a jubilats amb quotes baixes, i aprofitar altres actius com el Circuit de Calafat, el Museu de Ceràmica, el Camp de Golf de Sant Jordi o els Tres Ports Esportius de la població.

 


respostes a "Adrián Figueres: "farem una política diferent i..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 111
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007