Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Entra en escena l'equip filial de 4a Catalana

02 . Set, 2016 a les 09:30
per drodriguez a La notícia del dia
2164 reproduccions
Aquest diumenge debutarà en competició oficial l'equip filial de la SCER de l'Ametlla de Mar, que militarà aquest any a la 4a Catalana i que està entrenat per Pau Safont i Sergi Consarnau. La junta de la Secció Esportiva de la SCER va decidir la creació d'aquest equip, després de veure les dificultats que va tenir l'any passat per cobrir les lesions de jugadors de la primera plantilla. Alhora, és una magnífica possibilitat per aquells jugadors que havent acabat l'edat de juvenil, no tenen la possibilitat de pujar al 1r equip.

Finalment, i després de tenir una gran rebuda entre la gent del futbol, s'ha pogut articular un equip format majoritàriament per gent aficionada al futbol que en bona part van deixar la pràctica al cadet o al juvenil, procedents del futbol sala o que feia uns anys que havien passat pel 1r equip. En aquest sentit, Pau Safont, entrenador de l'equip explica que «tenim una mica de tot, fins i tot gent que no ha jugat mai a futbol o fa molts anys que no jugaven. Encara ens manca molt, però van pujant a entrenar i a poc a poc tot arribarà».

La seva mà dreta, Sergi Consarnau, segon entrenador de l'equip, explica que «els jugadors s'ho han pres amb molta il·lusió, però s'ha de mantenir el compromís, ja que la temporada és molt llarga. S'ho han de prendre amb il·lusió i treball». De moment, però, els resultats no han acompanyat aquesta pretemporada: han perdut 0 a 10 davant del Jesús i Maria B, 5 a 0 amb l'Aldea i 6 a 1 amb l'Amposta B.

L'equip filial de la SCER de l'Ametlla de Mar afrontarà el primer partit diumenge a les 17.00 h de la tarda al camp del Deltebre, un dels favorits de la competició. Debutarà a casa el dissabte 10 de setembre davant de l'Arnes CE.


respostes a "Entra en escena l'equip filial de 4a Catalana"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007