Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El 1r equip de La Cala jugarà al camp del Remolins-Bitem

15 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1348 reproduccions
El 1r equip de futbol de La Cala jugarà diumenge a les 17 h al camp del Remolins Bítem. Els caleros, vénen de sumar la primera victòria de la temporada davant de l'Olímpic Mora d'Ebre i el Remolins amb els mateixos 3 punts a la classificació, ve de perdre al camp del Mora la Nova.

Josep Subirats, l'entrenador de l'equip, ha explicat que «nosaltres som un equip molt tècnic de mig del camp cap endavant i  anar a lluitar la pilotada no és el nostre joc». Per això, davant dels de Remolins, «un rival molt compacte» segons l'entrenador, el primer equip els espera «un treball més defensiu, treballar molt les cobertures» i han d'aprofitar «el moment en què els equips no estan acabats de fer i no tenen tanta fluïdesa de joc» ha destacat Subi, que també ha apuntat que «som 11 contra 11 i s'han de jugar 90 minuts en els quals sortirem a pels tres punts».

Pel que fa al futbol base, aquest cap de setmana es jugaran tres partits de pretemporada al camp de La Cala. El més matiner, demà dissabte a les 10 h, que enfrontarà a l'Infantil B amb l'Ebre Escola. Seguirà el Cadet a les 11.45 h que tindrà el mateix rival, l'Ebre Escola, mentre que el Juvenil, jugarà a les 19 h davant del Perelló. 

A més, el Benjamí federat jugarà dissabte al matí a Camarles, l'Aleví A disputarà un torneig a Jesús i Maria i l'Aleví B jugarà al camp del Roda de Barà. Per últim, l'infantil A jugarà al camp de la Rapitenca a les 15.30 h.respostes a "El 1r equip de La Cala jugarà al camp del Remol..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,81 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007