Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Torna a estar en funcionament el servei de transport públic entre les urbanitzacions i el casc urbà

23 . Jun, 2016 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1871 reproduccions
Aquest dimecres ha tornat a estar operatiu el servei de transport públic amb autobús que uneix les urbanitzacions de Calafat, Sant Jordi d'Alfama i Les Tres Cales amb el nucli urbà de l'Ametlla de Mar, i que per segon any consecutiu el realitzarà l'empresa Autocars Carrera, concessionària del servei entre la població i Tortosa. Per enguany es posa a l'abast dels usuaris tres viatges d'anada i tres de tornada diaris, de dilluns a diumenge, fins al 9 de setembre «que, si tot va bé, podríem ampliar-ho una mica més» assegura l'alcalde, Jordi Gaseni.

En total sis serveis que tindran aturada a Calafat, a la urbanització Sant Jordi, una al centre comercial de Les Tres Cales, a l'entrada del municipi i al Mercat Municipal; a més de la zona del Parc de Bombers i del Càmping Ametlla. Aquest servei estarà connectat amb el Perelló i l'Ampolla, i també amb la línia regular que va fins a l'Aldea i Tortosa. Les expedicions surten de Calafat a les 8.45 h, les 12.32 h i 16.26 h; i des del nucli urbà a les 11.40 h, 15.55 h i 19.21 h.

Tots aquests horaris s'han configurat tenint en compte les demandes dels usuaris i flexibilitzant al màxim els horaris. «Ens interessa moltíssim mantenir un any més aquest servei que se'ns dóna, sobretot de cara a l'estiu, per poder millorar les connexions entre les urbanitzacions, el nucli urbà i els establiments hotelers» diu Gaseni. El trajecte té un cost d'1,70 € per bitllet.


respostes a "Torna a estar en funcionament el servei de tran..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 67
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007