Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els autocars Carrera connecten les urbanitzacions amb el nucli urbà

27 . Set, 2013 a les 10:03
per gfigueres a La notícia del dia
3787 reproduccions
El servei d'autobús recorre diverses parades de Calafat al nucli urbà, passant per Tres Cales i Sant Jordi

El servei d'autocars Carrera uneix les urbanitzacions de l'Ametlla de Mar amb el nucli urbà. I és que aquest servei ofereix la possibilitat de gaudir del transport públic, cada bus compta amb una cinquantena de places, alhora que es connecta el terme municipal. D'una banda, estan els viatges pensats per al transport escolar però dels quals qualsevol ciutadà pot gaudir dels seients lliures i de l'altra estan els viatges oberts a tothom. És a dir, en els quals està l'autobús totalment disponible.
Els horaris d'anada són de les 07:50 surt de Calafat, de la Plaça de l'Olivera, passant per l'Avinguda de l'Ametlla, 4 encara a la urbanització de Calafat, Sant Jordi d'Alfama, la zona comercial de la urbanització Tres Cales, el magatzem de begudes ja a l'entrada del nucli urbà, el mercat municipal i es tanca el recorregut a les 08.20 a l'Institut  Mare de Déu de la Candelera. Un segon viatge, on ja es disposa de tot l'autobús ja que està fora de l'ús escolar, surt a dos quarts dues de la tarda, la una i mitja, de la Plaça de l'Olivera de Calafat per cloure el recorregut a l'Institut a les dues de la tarda.
Els viatges de tornada del nucli urbà amb les urbanitzacions s'enceten a les 09:10 del matí de l'Institut i passa cinc minuts després pel mercat, pel magatzem de begudes, la zona comercial de Tres Cales, l'entrada de Sant Jordi d'Alfama, la parada de l'Avinguda Ametlla de Calafat i és tanca a la Plaça de l'Olivera de Calafat a les 09:40h.
Per finalitzar, el segon viatge surt de a les 14:55h de l'Institut i arriba a les 15:25h a la Plaça de l'Olivera a Calafat.
Aquest horari és de juny  a desembre. Després, en cap cas s'acaba el servei però es plantejaran un nou horari molt similar.


respostes a "Els autocars Carrera connecten les urbanitzacio..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 57
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007