Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obre al públic el Centre Social Calaforn a Tres Cales

06 . Jul, 2012 a les 13:55 | 00:02:22
per gfigueres a La notícia del dia
2443 reproduccions
Des de finals de juny que s'ha obert al públic el nou Centre Social Calaforn de Tres Cales, un equipament públic de titularitat municipal que està ubicat a la nova zona d'esbarjo i parc públic entre l'Av. Tres Cales i el carrer Martí Vidal de la urbanització Tres Cales.

L'Ajuntament ha finalitzat d'aquesta manera un procés de construcció inicialment i posteriorment al concurs de concessió privada en el que el concessionari va presentar el corresponent Pla d'Explotació i una proposta d'activitats que s'hauran d'organitzar al centre al llarg de l'any. D'entrada, el passat Sant Joan ja es va organitzar una revetlla popular.

Cal recordar que la construcció d'aquest centre es va incloure en el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya. El mobiliari i l'equipament del local ha anat a càrrec del concessionari, que podrà explotar l'activitat i un servei de bar per un període de 5 anys.

Es tracta d'una llarga reivindicació veïnal que va començar amb l'habilitació d'un gran espai públic de prop de 3.000m2 l'estiu de 2008 que s'ha convertit en un important punt de trobada a nivell veïnal. Ara amb la posada en marxa d'aquest Centre Social Municipal Calaforn, es completa tot un espai que s'ha de convertir en la pedra angular dels veïns de la urbanització Tres Cales, i que aspira a fer el mateix amb els veïns de les altres urbanitzacions del municipi. De moment, el centre està obert des de les 8.30h del matí i durant tot el dia. Al llarg de l'estiu també està obert per les nits. Els veïns podran utilitzar alguns dels espais per organitzar reunions i altres activitats.

Segons Ruben Lallana, regidor de relacions amb les urbanitzacions, "no és ni un bar, ni un restaurant, és un centre social on es faran activitats que la persona responsable ha presentat dins del projecte i sempre supervisades per l'Ajuntament i amb el vistiplau de les dues associacions de veïns. És un centre social no només per a Tres Cales, sinó per a tothom, ja sigui de Calafat, Sant Jordi, Marina Sant Jordi o del casc urbà".

Lallana va afegir que, "la nostra idea és que la gent d'allí tingui un punt de trobada, un punt d'oci i un lloc on puguin fer vida social, i no una competència deslleial a cap negoci, sinó tot el contrari, ja que hi podrà fer qualsevol activitat. La gent ho necessitava, és un lloc de trobada per poder conèixer els seus veïns  que  en el dia a dia és difícil donar-se a conèixer".

S'ha adequat una zona d'uns 1.600 m2, on s'ha construït un edifici d'uns 207 m2 de superfície construïda, amb zona de bar, tres despatxos, un magatzem,  una cuina, zona de lavabos, i hall. Exteriorment hi ha una terrassa descoberta de 70m2 amb una zona amb porxos que està orientada a la zona del parc infantil.  

A més, des d'aquesta setmana acull els serveis de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de les urbanitzacions, que fins ara estava ubicada a la zona comercial, just a l'entrada a al urbanització per la CN-340.respostes a "Obre al públic el Centre Social Calaforn a Tres..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 725,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 219
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007