Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Autocars Carrera reobre el transport urbà entre el casc urbà de l'Ametlla de Mar i les urbanitzacions

06 . Jul, 2012 a les 14:10
per gfigueres a La notícia del dia
2073 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va decidir el passat mes de febrer retirar el servei de transport urbà que unia el casc urbà amb les urbanitzacions. Aquesta decisió es va prendre després d'una reducció d'horaris inicial i dels resultats d'explotació que indicaven que el bus només era utilitzat per una mitjana d'entre 3 i 6 usuaris per viatge, cosa que no feia rentable el servei, el qual era infrautilitzat, bàsicament pels veïns de les urbanitzacions.
Ara, uns mesos després,  aquest servei s'ha tornat a posar en marxa, però no des de l'Ajuntament, sinó des de la iniciativa privada de l'empresa Autocars Carrera.  El transport serà limitat als dies de mercat, és a dir, els dilluns i els dijous amb un viatge diari amb sis aturades.
Concretament, el bus surt de la Plaça de les Oliveres de la Urbanització Calafat a les 10 del matí i fa aturada a l'entrada del Museu de Ceràmica a Sant Jordi d'Alfama(10'03), a la Zona Comercial de Tres cales(10'06), al Mercat Municipal de l'Ametlla de Mar(10'15h) i al Càmping l'Ametlla Village Platja(10'20h) per tornar a arribar al Mercat a les 10'25m.
El viatge de tornada surt del Mercat Municipal a les 13'10h, passa de nou pel Càmping l'Ametlla Village(13'20h), fa una segona aturada al Mercat(13'25h) i després s'atura a la zona comercial de Tres Cales(13'35h), al Motel del Golf a Sant Jordi d'Alfama(13'38h) i finalitza el seu trajecte a la Plaça de les Oliveres de Calafat a les 13'40h).
Aquests trajectes es van encetar el passat dia 25 de juny  i s'allargarà fins al dia 10 de setembre.


respostes a "Autocars Carrera reobre el transport urbà entre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007