Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

05 . Ago, 2010 a les 12:06
1971 reproduccions
Obrim la nostra informació local parlant-vos de la 11ena edició de la marxa nocturna de Tivissa a l'Ametlla de Mar que té lloc aquest dissabte a la nit i que enguany ve amb novetats com una cursa per als que vulguin anar corrents fins al poliesportiu. També us ampliarem els detalls sobre l'accident ahir a Platja Xelín d'un home que va caure amb la mala sort que es va donar un cop al cap, essent traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta, tot i que no està greu. I seguim amb el bloc comarcal amb l'amenaça de l'alcalde de l'Aldea amb noves mobilitzacions si no es reprenen les obres de la variant de la N-340. Lluis Salvadó, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre també exigeix al govern espanyol que continuï les obres de la variant de l'Aldea de la N-340. A la crònica de successos, mor un ciclista en un accident de trànsit a Amposta. A Tortosa, ofereixen als turistes una targeta que dóna accés a equipaments i descomptes en serveis i establiments. I per tancar aquest bloc us informen que la Diputació de Tarragona destinarà 150.000 euros a actuacions d'estalvi energètic en 23 municipis de la demarcació. Als esports tornem a La Cala per parlar-vos del trofeu Joan Gamper que disputen el Barça i el Milà el pròxim 25 d'agost perquè la penya barcelonista organitza el desplaçament a Barcelona per assistir-hi.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007