Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Torna la línia d'autobús que connecta el municipi amb les urbanitzacions durant tot l'estiu

26 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2226 reproduccions
Aquest dilluns s'ha posat en marxa el servei d'autobús d'estiu que uneix les urbanitzacions de Calafat, Sant Jordi d'Alfama i Les Tres Cales amb el nucli urbà de l'Ametlla de Mar. Per tercer any consecutiu, el servei l'opera l'empresa Autocars Carrera, concessionària del servei entre la població i Tortosa.

El transport públic posa a l'abast dels usuaris tres viatges d'anada i tres de tornada de dilluns a diumenge, fins al 8 de setembre. En total sis viatges que tindran aturada a Calafat, a la urbanització Sant Jordi, al centre comercial de Les Tres Cales, a l'entrada del municipi i al Mercat Municipal; a més dels Bombers i del Càmping Ametlla.

Aquest servei estarà connectat amb el Perelló i l'Ampolla, i també amb la línia regular que va fins a l'Aldea i Tortosa. Les expedicions surten de Calafat a les 8.45 h, les 12.32 h i 16.26 h; i des del nucli urbà a les 11.40 h, 15.55 h i 19.21 h. Tots aquests horaris s'han configurat tenint en compte les demandes dels usuaris. El trajecte té un cost d'1,70 € per bitllet.


respostes a "Torna la línia d'autobús que connecta el munici..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007