Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sessió informativa del Programa Erasmus+

13 . Mar, 2014 a les 15:06
per gfigueres a La notícia del dia
2277 reproduccions
El passat 11 de març va tenir  lloc una sessió informativa a l'Ametlla de Mar, a la Casa de la Vila, sobre el nou programa Erasmus organitzada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat. Aquesta sessió informativa anava dirigida a personal tècnic del món de la joventut, joves i entitats, per tal d'informar sobre els seus objectius, les possibilitats de mobilitat i les accions del programa, així com el seu funcionament pràctic en l'àmbit de la Joventut. Els encarregats de realitzar aquesta jornada van ser Joan Plana, Coordinador Territorial de Joventut  de Tarragona, i Teresa Marcelino, Coordinadora Territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre.
Erasmus és el nou programa integrat de la Unió Europea (UE) per a l'educació, la formació, la joventut i l'esport.  Aquest programa s'emmarca dins dels objectius polítics de la Comissió Europea (Estratègia 2020) i el Marc renovat de cooperació en l'àmbit de la joventut 2010-2018.


respostes a "Sessió informativa del Programa Erasmus+"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007