Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els serveis a les urbanitzacions es reforcen durant l'estiu

01 . Set, 2010 a les 14:20 | 00:03:02
per gfigueres a La notícia del dia
2463 reproduccions
La regidoria de Relacions amb les Urbanitzacions ha fet la seva feina habitual durant aquest estiu perquè continués la normalitat en la que tot es desenvolupa la resta de l'any i afegint el treball específic d'aquestes dates com el que realitza, per exemple, la brigada d'Obres i Serveis netejant les platges de les que destaquen les que són Bandera Blava (Calafató, Sant Jordi i Calaforn). A més s'ha continuat amb la neteja de carrers i el manteniment de les zones comercials de Tres Cales i Calafat i les zones públiques com ara el Passeig de Marina Sant Jordi i el Parc Públic de Tres Cales.

2000 usuaris
Pel que fa al servei Calabus, uns 2000 usuaris l'han utilitzat. Aquest autobús que connecta la vila amb les urbanitzacions amplia el seu recorregut a l'estiu oferint accés a platges com l'Almadrava i Sant Jordi a través de la Plaça Gabriel de Sant Jordi d'Alfama. A més, el Calabus, en horari d'estiu, fa un recorregut fins al càmping de Santes Creus. La novetat, enguany, era que per 50 cèntims més, el bitllet costa 1.50 euros, els viatgers que així ho desitjaven podien baixar a la piscina municipal.

Atenció al Ciutadà
Un altre servei que la regidoria de Relacions amb les Urbanitzacions ofereix als ciutadans és l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) que no tanca portes en aquesta època, al contrari, amplia el seu horari, de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 17h a 19h i dissabtes de 9h a 13h per la major afluència de públic de fora (de fet, el 85% de les visites que ha rebut el Punt d'Informació Turística eren estiuejants francesos). A més, l'OAC segueix amb la feina habitual gestionant els suggeriments dels veïns i veïnes. A partir de setembre, l'horari ja torna a ser l'habitual, de 9 a 13 hores pel mati.

Festa Solidària
Tanmateix, l'ajuntament va col·laborar en la Festa Solidària per recaptar fons per a Creu roja i Càritas que es va fer a Tres Cales el passat 17 de juliol i en les que 500 persones van participar en les diferents activitats que es feien com el mercat popular i 360 al sopar multitudinari organitzat amb el mateix motiu. Altres actes festius que es van fer a Tres Cales van ser el 6 d'agost el Campionat de Petanca i la Botifarrada, organitzats per l'Associació de Veïns Mediterrània, i les Festes d'Estiu que va organitzar l'Associació de Propietaris Urbamar del 13 al 15 d'agost. També la regidoria de Relacions amb les Urbanitzacions va col·laborar en les festes de Calafat que tenen lloc del 6 al 8 d'agost. Joan Pere Gómez Comes, regidor de Relacions amb les Urbanitzacions ens deia que "a l'estiu, al nostre poble, en moments punta, són de 35.000 a 40.000 persones i moltes viuen a les urbanitzacions. Per això, des de l'equip de govern i des de la regidoria hem de procurar que es trobin el més a gust possible. Crec que cada dia ho fem millor i així la gent ens ho està agraint. Si a això li sumem que les diferents entitats i associacions organitzen de manera voluntària les festes, en les que el consistori només hi participa, comporta que la gent estigui a gust, s'ho passi bé i faci el que ha de fer, estiuejar i distreure's".

Més iniciatives veïnals
D'altra banda, els veïns han emprès dues iniciatives aquest estiu que han comptat amb el beneplàcit i la complicitat de l'ajuntament com la Passejada ecològica del 20 d'agost a Marina Sant Jordi o la formació de la brigada de voluntaris anglesos. Ambdues iniciatives es van fer per contribuir a la neteja de l'entorn.


respostes a "Els serveis a les urbanitzacions es reforcen du..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007