Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Servei de transport públic entre les urbanitzacions i el casc urbà

19 . Jun, 2015 a les 08:30
per gfigueres a Ajuntament
2264 reproduccions
El pròxim dia 1 de juliol entrarà en funcionament un nou servei de transport públic entre les urbanitzacions del nord de l'Ametlla de Mar i el casc urbà, que serà realitzat per l'empresa Autocars Carrera, concessionària del servei entre l'Ametlla de Mar i Tortosa i que posarà a disposició dels usuaris dos viatges d'anada i dos de tornada al llarg dels set dies de la setmana fins al dia 13 de setembre.
El nou servei sortirà de la Plaça de l'Olivera de Calafat a les 7.10h del matí i després tindrà dues aturades més a Sant Jordi i una al centre comercial de Tres Cales, a més d'aturades a la zona del Parc de Bombers, Estació de Renfe, CAP, Mercat Municipal, càmping l'Ametlla Village i novament Mercat i Estació.
Aquest servei estarà connectat amb les urbanitzacions del Perelló i l'Ampolla i també amb l'Aldea i Tortosa.
La tornada tindrà el mateix trajecte i aturades i s'iniciarà a les 12.25h davant de l'estació de Renfe. El mateix passarà per la tarda, amb un servei que sortirà de Calafat a les 14.40h i que tornarà també des de l'Estació al voltant de les 19.30h.
Segons Jordi Gaseni, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar "estem contents, ja que junt amb el concessionari hem pogut ampliar aquest servei a les urbanitzacions i connectar-les amb el casc urbà de cara a l'estiu. Podrem garantir aquest servei públic important amb preus assequibles".
Tots aquests horaris s'han configurat tenint en compte les connexions amb trens en direcció Cambrils, Port Aventura, Tarragona i Barcelona i també en direcció Tortosa, i amb el servei de bus a Tortosa i El Perelló.
El servei comptarà amb tarifes econòmiques estipulades per la Generalitat de Catalunya per a la xarxa de transports públics catalans.


respostes a "Servei de transport públic entre les urbanitzac..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 148
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007