Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'hora de la veritat per al 1r equip de futbol

01 . Abr, 2016 a les 08:28
per gfigueres a La notícia del dia
1726 reproduccions
Aquest dissabte a les 17 hores tindrà lloc al camp de la Cala la primera de les nou finals que esperen al 1r equip de futbol de la SCER de l'Ametlla de Mar, d'aquí al final de temporada. De fet, els caleros ja han fet prou mèrit arribant a la jornada 25 en la segona posició, a cinc punts de diferència del tercer classificat, però com passa en aquests casos, ara tothom en vol una mica més.
L'equip de l'Ametlla de Mar en el que s'ha estrenat, per cert, Jordi Torres com a quiromassatgista,  és tota una excepció al territori donat que està integrat en un 95% per gent de casa i alguns el qualifiquen com l'Atlètic Club de Bilbao de les Terres de l'Ebre. Sigui com sigui, aquest any s'ha aconseguit ajuntar un planter jove però amb certa experiència en la competició, que després d'un inici fulgurant amb set victòries en els set primers partits de lliga, ha fet despertar la il·lusió entre els aficionats.
Amb més clars que foscos, l'equip ha sabut aguantar les envestides de la competició fins al dia d'avui, i tot i que el Batea, segueix sent el favorit com ho demostren els sis punts que ens porten a la classificació, els homes que entrena Marc Vilabrú estan en disposició de fer quelcom gran aquesta temporada.
Queden nou partits per a finalitzar la lliga i, per tant, hi ha 27 punts en joc. Fins aquí tot són xifres, sinó fos perquè els caleros tenen el calendari més complicat dels primers classificats en aquest tram final de temporada, en el que, salvant l'excepció del Santa Bàrbara al que ja van derrotar fa unes setmanes, han de jugar contra els vuit primers classificats, visitant camps tant complicats com Batea, Perelló i Roquetenc, on es jugaran part de les seves aspiracions, però també rebent al camp de La Cala a Flix, Corbera d'Ebre i aquest dissabte a l'Aldeana com a tercer classificat. Si ho extrapolem a la primera volta, només vam poder sumar 11 punts davant d'aquests rivals, i en necessitem un mínim de 18 per seguir aspirant, almenys a la posició de promoció d'ascens.
Per tant, cal oblidar ràpidament la dolorosa derrota al camp de La Sénia, intentar que no es torni a repetir i recordant la famosa frase de Piqué, "amb l'Aldeana comença tot".
Dissabte ens emplacem tots a partir de les 17h al Camp de La Cala.


respostes a "L'hora de la veritat per al 1r equip de futbol"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007