Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Coordinadora Anti Parc Eòlic de l'Ametlla demana el suport polític

09 . Mar, 2012 a les 14:01
per gfigueres a La notícia del dia
1986 reproduccions
La Coordinadora anti parc eòlic de l'Ametlla de Mar, acompanyada per representants dels partits polítics locals, va fer públic aquest dijous al Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre el seu rebuig a la instal·lació del Centre Experimental d'Energia Eòlica a l'Ametlla de Mar.

A més la Coordinadora va lamentar que CiU vulgui presentar el pròxim dia 14 de març al Parlament de Catalunya una moció de suport al projecte Zèfir en la que se substitueix la necessitat de comptar amb el suport de les administracions locals, pel suport de les administracions competents, un fet que d'aprovar-se implicaria la pèrdua de pes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que quedaria només com a part afectada pel projecte.

Des de la Coordinadora, que va comptar amb el suport dels quatre partits polítics amb representació a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, CiU, PP, ERC i PSC, es va demanar el suport als representants municipals i també als parlamentaris de les Terres de l'Ebre perquè no donin suport a la moció i que  facin arribar el sentiment de la gent, que és de clar rebuig al projecte, tal com està plantejat actualment, cosa que fou reiterada pels representants polítics locals. Segons Mayte Puell, representant de la Coordinadora, "sol·licitem ajuda per dos bandes. A hores d'ara, a ningú ha de sorprendre que el projecte i la seva aprovació ja han adquirit contingut polític. Nosaltres des de la Coordinadora sempre hem defensat el procediment administratiu, ja que és l'única arma de lluita que tenim. A la vista d'aquesta moció presentada i de l'anterior, entenem que ja s'ha dotat el tema de contingut polític. Llavors demanem ajuda, en primer lloc, als parlamentaris ebrencs, als que ens representen i que sempre diuen que són una corretja de transmissió de les problemàtiques de les Terres de l'Ebre al Parlament i els demanem que defensin el nostre territori i la nostra mar. Per altra banda, també demanem als nostres polítics locals, que ens han donat suport a la roda de premsa, que moguin quants fils siguin necessaris i estiguin al seu abast perquè el Parlament es posicioni i voti que no a la moció presentada per CiU".

Des de la Coordinadora també es va voler tranquil·litzar a l'opinió publica davant la publicació el passat dilluns del projecte Zèfir al Diari Oficial de la Generalitat. Segons la Coordinadora, aquest és un tràmit administratiu que ja contemplaven, però que en cap cas implica un avanç en les perspectives d'instal·lació. En tot cas, la Coordinadora va manifestar que estan estudiant detalladament tots i cadascun dels punts del projecte i les seves afectacions per comprovar si hi ha variacions respecte a les característiques del projecte que es van fer públiques en el seu moment.


respostes a "La Coordinadora Anti Parc Eòlic de l'Ametlla de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 49
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007