Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala s'enfronta aquest dimecres contra l'Amposta a casa, en un nou partit de pretemporada

16 . Ago, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1347 reproduccions
El primer equip de La Cala no va poder aconseguir més que un gol en el partit disputat, aquest dissabte, al municipal de Camarles davant del seu equip de Segona Catalana. Els homes de Josep Subirats van sortir al terreny de joc amb les piles carregades, i el primer gol de Jesús Ferreres al minut 5, no va trencar les esperances.

Toni Calafat empatava el marcador al 21'. Però Ferreres va posar el marcador 3 – 1 abans de la mitja part, amb dos punts al 34' i al 41'. La segona part va ser menys igualada, tot i diversos intents fallits per part dels caleros. L'esgotament dels darrers minuts, va fer que el camarlenc Víctor Calsina aconseguís marcar dos gols més al 85' i al 88'.

Resultat final de 5 – 1, per un equip que haurà de continuar treballant de cara al pròxim amistós de la pretemporada. L'entrenador, Josep Subirats, remarca que el treball dels primers dies de sessions d'entrenament s'estan veient, tot i que acusa les baixes de jugadors titulars.

El primer equip de La Cala juga aquest dimecres el quart compromís d'aquesta pretemporada. Els caleros, l'afronten llastrats per les baixes d'alguns dels components de la plantilla que encara no s'han incorporat de ple per motius laborals.

A partir de les 20 h del vespre, el seu rival al camp de La Cala serà el primer equip de l'Amposta de Segona Catalana. Un clar aspirant a l'ascens de cara a la pròxima temporada.


respostes a "La Cala s'enfronta aquest dimecres contra l'Amp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 94
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007