Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala es juga diumenge la permanència contra el Godall

26 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1499 reproduccions
El 1r equip de futbol de la SCER de l'Ametlla de Mar s'ho jugarà tot a una carta aquest diumenge, a partir de les 18 h al camp de la Cala. Els caleros han de guanyar davant del CF Godall per evitar una de les posicions de descens compensat que es contemplen a la 3a Catalana.

Els de l'Ametlla de Mar són actualment a la 15a posició amb 32 punts i el Godall a la 16a amb 31 punts, mentre que per sobre, tenen al Vilalba amb 33 punts.  Amb el Flix que és el 17è i el Jesús i Maria B que és 18è, ja descendits, caleros i godallencs jugaran per eludir la possibilitat del descens.

Un descens que no es produiria de manera directa, sinó que seria si finalment els equips ebrencs de la 2a Catalana –Batea i La Cava– acaben baixant. Els caleros van desaprofitar el passat diumenge una ocasió d'or a Mora d'Ebre en el partit que els va enfrontar davant del Flix, equip ja descendit, i que van acabar perdent per 2 a 1.

Tot i així, la junta de l'equip calero, va presentar un recurs per irregularitats a la Federació, que aquesta va desestimar, seguint els informes de l'àrbitre del partit. Els de l'Ametlla de Mar basen el recurs en què el Flix va començar el partit en 10 jugadors i que l'11 jugador, es va incorporar al minut 15, sense haver passat la corresponent revisió de l'àrbitre.

Segons la normativa, no hauria d'haver pogut incorporar-se al joc, fins a la segona part, un cop passada la revisió durant el descans. Aquests fets però, són negats per l'àrbitre, que diu que d'acord amb l'equip de la Ribera d'Ebre i el delegat federatiu que hi havia al camp, el jugador va passar aquesta revisió, en el moment d'incorporar-se al terreny de joc.

Aquest desenllaç no ha satisfet els caleros, que seguiran lluitant als despatxos per aconseguir els tres punts d'aquest partit, més enllà de si al final, s'assoleix la victòria o no diumenge davant del Godall.

Tant des de la junta directiva, com des de l'àmbit dels jugadors, s'ha fet una crida als aficionats perquè diumenge, siguin presents al camp a donar els ànims a l'equip, davant la importància que té el partit, pel futur del club.


respostes a "La Cala es juga diumenge la permanència contra ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 195
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007