El 1r equip de la Cala manté la categoria

02 . Jun, 2017 a les 17:30
per drodriguez a La notícia del dia
1115 reproduccions
Finalment diumenge no hi va haver nervis al Camp de la Cala. El 1r equip de La Cala va vèncer de manera clara per 3 gols a 0 al Godall, en un partit en què a priori havia de ser d'infart, donat el perill que corrien els dos equips, si queien a la tercera posició per la cua.

El fet que la Cava i el Batea, tot i la derrota d'aquest darrer, mantinguin la categoria, va fer que no hi hagués descens compensat. El desenllaç es va saber a la mitja part del partit, amb la qual cosa, la segona part es va poder jugar sense pressió.

La Cala però, a diferència d'un Godall molt desdibuixat, va sortir a buscar la victòria des del primer minut. Els gols de Xavi Fages i Salva Gómez a la primera part, i un gol en pròpia porta a la segona van sentenciar el partit. El Godall va fallar un penal amb 2 a 0. L'empat entre Corbera d'Ebre i Vilalba va fer que els caleros superessin als primers a la classificació, acabant 14è amb 35 punts.

L'equip federat de Futbol Sala de la SCER també mantindrà, finalment, la categoria a la lliga de 1a divisió catalana, tot i classificar-se a la 4a posició per la cua.

respostes a "El 1r equip de la Cala manté la categoria"