Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El primer equip suma els seus primers 3 punts a casa contra l'Olímpic

12 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1271 reproduccions
El primer equip de futbol de La Cala va guanyar per 2 gols a 1 a l'Olímpic Mora d'Ebre en la segona jornada del campionat de Lliga de Tercera Catalana, sumant així la primera victòria de la temporada.

Els caleros van haver de remuntar un gol inicial dels morencs en el minut 18, cosa que els va descol·locar durant uns minuts fins que Robert Brooksbank, 10 minuts després, va empatar el partit.

Els caleros van perseguir la victòria en un partit amb alternatives. Alejandro Piñeiro després d'una internada de Calafat va posar el 2 a 1 en el marcador, només a 5 minuts del final. La Cala va obtenir el merescut premi després de no abaixar els braços i creure en la victòria. 

L'entrenador de l'equip, Josep Subirats, es mostra satisfet de la victòria i de l'evolució de l'equip: «és una victòria que necessitava l'equip, sobretot els jugadors que vénen d'una temporada en mal gust i que no es van acabar de fer les coses bé. Estic molt content de tots, s'està treballant molt bé i ens mancava aquesta victòria, ja que al camp del Godall no es va poder aconseguir, tot i que penso que vam ser millors que ells». 

A més, ha subratllat que «el públic no va parar d'animar a l'equip i això és d'agrair». Amb vistes de futur, l'entrenador ha afegit que «ara ens vénen una sèrie de partits que seran complicats. Seguirem treballant i a veure si diumenge podem sumar els tres punts i seguir amb una ratxa positiva».

El pròxim diumenge, els caleros visiten el camp del Remolins Bítem.respostes a "El primer equip suma els seus primers 3 punts a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 708,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 70
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007