Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

CalaCultura tanca el cicle de vermuts amb una conferència sobre la roba íntima femenina

20 . Feb, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1448 reproduccions
El col·lectiu CalaCultura va celebrar aquest diumenge el darrer dels vermuts, d'aquest segon cicle, convidant Conxita Solans per exposar com era i és la indumentària femenina, fent un viatge per la història i contrastant les diferències en cadascuna de les èpoques.

Solans creu que la moda i la manera de vestir-se «han canviat per les necessitats del moment». «Han vingut moltes imposicions des del poder, que ha anat escenificant la seva figura, i ha creat un model de vestir que s'ha anat transformant durant els segles» comenta, destacant que «hem arribat a una socialització de la forma de vestir».

Satisfets «perquè hem tingut un gran èxit de públic», des de CalaCultura estan treballant en el pròxim cicle de vermuts. «Tindrem una xerrada sobre astronomia, una altra sobre dones sàvies que eren considerades bruixes, i la presentació del nou llibre d'Àngel Martí, 'De part certa'», explica el membre del col·lectiu Ramon Gonzàlez.


respostes a "CalaCultura tanca el cicle de vermuts amb una c..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 611,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007