Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Regidoria de Festes obre les inscripcions per la rua del Carnestoltes 2014

21 . Feb, 2014 a les 08:43
per gfigueres a La notícia del dia
2380 reproduccions
L'Ametlla de Mar ja es prepara per l'arribada del Carnestoltes. Enguany es celebrarà els dies 1 i 2. I a l'Escola Sant Jordi i la Llar d'Infants Xerinola el celebraran amb la tradicional rua pels carrers pel municipi  el dijous 27 de febrer a la tarda. D'altra banda, el dissabte a la tarda, cap a les cinc, hi haurà la rua de Carnestoltes des de l'Ajuntament fins a la Plaça Nova on es donarà la benvinguda al Carnestoltes. I dissabte a la nit la festa continuarà a partir de les onze de la nit des de l'Ajuntament s'iniciarà la rua fins al Poliesportiu on es realitzarà el concurs de disfresses. I diumenge a les cinc de la tarda es farà una darrera rua des de la Casa de la Vila al Poliesportiu on es farà el lliurament dels premis infantils i sèniors.
Així, tot i que encara queden uns dies pels Carnestoltes els preparatius des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i els Centres Educatius ja han començat. De fet, fins al divendres ja es pot passar per les oficines de la Regidoria de Festes, pels matins, a apuntar-se per participar a la Rua de Carnaval.
"Ja estan les inscripcions obertes per participar a ala rua. Enguany no hi ha cap novetat significativa. Les categories previstes pel concurs de disfresses són als premis sèniors, categoria individual, de 2 a 9 components, comparsa i carrossa. El que fa a infantil hi ha premi individual, categoria de 2 a 9 components i comparsa", explica Encarna Subirats, des de la Regidoria de Festes.
Pels que fa als premis sèniors, en categoria individual el guanyador rebrà 75 euros, en la categoria de 2 a 9 components el premi serà de 150 euros, en la comparsa (a partir de 10 components) el premi serà de 200 euros, i la carrossa guanyadora serà premiada amb 350 euros.
I referent als premis infantils el guanyador del premi individual rebrà un regal valorat amb 30 euros, en al categoria de 2 a 9 components, tindran un berenar valorat amb 90 euros, i la comparsa (a partir de 10 components), berenar valorat amb 130 euros.


respostes a "La Regidoria de Festes obre les inscripcions pe..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 693,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007