Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Foc i fanalets voladors per a la revetlla de Sant Joan

18 . Jun, 2015 a les 16:48
per gfigueres a Ajuntament
2005 reproduccions
Tot està previst perquè dimarts dia 23 de juny l'Ametlla de Mar torni a viure una multitudinària revetlla de Sant Joan. El foc i l'olor a pólvora seran novament els protagonistes de l'inici de la festa tot i que, com és tradicional, la matinada tindrà el seu repunt musical.
Els actes començaran a les 21h amb un correfoc a càrrec dels Dimonis de Rasquera, que després de sortir de l'Ajuntament i recórrer els carrers Sant Joan, Pau casals, Av. Amistat i Av. Batlle Josep Pijoan, es concentraran al Passeig Marítim per assistir a l'encesa de la foguera que l'Ajuntament prepararà a la platja de l'Alguer.
El procediment d'encesa serà el mateix que en els darrers anys, ja que després de l'arribada de la flama  en llagut a rem, seran les pubilles que encendran la foguera donant compliment a la tradició del foc.
L'enlairament d'un centenar de fanalets voladors donarà el punt exòtic a una revetlla de Sant Joan que tindrà la seva continuïtat a partir de les 23.30h amb la sessió de ball que protagonitzarà l'orquestra Calibra al port pesquer, a l'esplanada del Centre d'Interpretació de la Pesca als porxos de l'antiga confraria, i que posarà el llaç a la nit més curta de l'any.


respostes a "Foc i fanalets voladors per a la revetlla de Sa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007