Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Arrossejat i el Peix de la Llotja són els protagonistes a les Jornades Gastronòmiques de l'Ametlla de Mar

01 . Oct, 2016 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1268 reproduccions
Des d'aquest divendres, 30 de setembre, fins al 16 d'octubre l'Ametlla de Mar viurà les 6es Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja. Un total de 14 bars i 6 restaurants de la població participaran en aquestes jornades, on el protagonista serà el peix i marisc de llotja i del plat originari de l'Ametlla de Mar, l'arrossejat, que els seus pescadors van exportar ja fa dècades per tota la costa catalana. Algunes de les espècies que es podran degustar aquests dies, en els diferents establiments adherits, són el lluç, el pop, el rap, la gamba, el calamar, el llenguado, la dorada o el llagostí. A més, comptaran amb el maridatge de vins de la DO Terra Alta –en el cas dels restaurants– i de la cervesa Heineken –en els bars–.

Els restaurants de la població ofereixen menús gastronòmics d'entre 25 i 30 euros, i els bars realitzen la ruta de tapes Tapamar amb un preu per tapa i beguda de 2,50 euros. Els qui participen en la ruta de la tapa blanca, podran votar la millor tapa i participar en el sorteig de vals de Tuna Tour, patrocinats pel Grup Balfegó, i de menús gastronòmics per a les pròximes jornades gastronòmiques. També es podran guanyar menús participant en el concurs fotogràfic d'Instagram etiquetant les imatges amb #peixblanc16 i #ametllademar, així com seguint el compte oficial de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar (@turismeametllademar).

«Aquest divendres iniciem les 6es Jornades de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja, amb la participació de bars i restaurants de la nostra vila, amb un objectiu molt clar: potenciar aquest peix de la nostra llotja, de proximitat i de qualitat» explica Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.  «Seran unes jornades més llargues del normal» explica «intentant aprofitar el festiu del 12 d'octubre». Llaó afegeix que «els dies 15 i 16 celebrarem la 32a edició de la Diada de l'Arrossejat –que enguany retorna als seus orígens–, recuperant el format tradicional de dissabte a la tarda, i el diumenge al matí tindrem la Diada Castellera».

Tota la informació de les Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja es pot consultar a la web (www.visitametllademar.com), l'aplicació mòbil, les xarxes socials o a l'Oficina de Turisme.


respostes a "L'Arrossejat i el Peix de la Llotja són els pro..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007