Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'aplicació ‎Emocionari‬ creada per alumnes de l'Institut Candelera es una de les guanyadores dels premis App Rewards 2016

06 . Jun, 2016 a les 13:50
per drodriguez a La notícia del dia
1425 reproduccions
L'aplicació ‪Emocionari‬ creada per l'equip DreamsLab d'alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera ha guanyat un dels premis App Rewards 2016, en la categoria d'ESO de Serveis a la Comunitat, de la sisena edició dels ‎mSchools‬ Mobile Learning Awards, una iniciativa Mobile World Capital i on hi col·labora el Departament d'Ensenyament.

L'equip calero, que era un dels finalistes, va exposar durant tot el dissabte al matí a L'Auditori de Barcelona tota la informació sobre l'aplicació Emocionari, una aplicació senzilla i original que ens pot ajudar a gestionar millor les nostres emocions.  A més, els alumnes van haver de defensar i vendre el seu projecte davant dels jutges, fins i tot amb una presentació en anglès.

El programa mSchools va premiar a banda del de l'Ametlla de Mar, 18 projectes tecnològics més desenvolupats per estudiants. Tots els alumnes guanyadors han estat premiats amb una estada al mSchool Tech Camp, uns campaments tecnològics d'estiu creats específicament per ampliar els coneixements de l'assignatura ‘App Education'. A més els centres rebran una impressora 3D i un curs de formació als docents per implementar la tecnologia a l'aula.


respostes a "L'aplicació ‎Emocionari‬ creada per alumnes de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 109,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 136
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007