Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El TAPAMAR, es vesteix de blanc

11 . Oct, 2013 a les 09:00
per gfigueres a La notícia del dia
2897 reproduccions
Tretze bars del municipi realitzaran la TAPA BLANCA, una nova edició del TAPAMAR  de l'11 al 20 d'octubre. Així per 2,50 euros es podrà degustar tapa i beguda als diversos bars que participen a la ruta.
Olga Tomàs
Torna una nova edició del TAPAMAR En aquest cas, es la ruta de tapes Tapa Blanca, on el peix blanc agafa el protagonisme gastronòmic a la localitat de l'11 al 20 d'octubre. I és que durant a aquest període l'Ametlla de Mar celebrarà les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja on hi haurà aquesta ruta de tapes als bars, els menús gastronòmics als restaurants, i la Diada de l'Arrossejat, el 13 d'octubre. Aquestes jornades  tenen com objectiu, una vegada més, posar en valor el peix blanc de la Cala.
En aquesta edició del TAPAMAR són 13 els restaurants que oferiran propostes originals, fresques, en forma de tapes. I és que l'Ancla, l'Ariparc, Cal Mansanet Black Smith, Ca'l Pinxo, Fòrum, Iru's Pub, La Cova, L'Arpó, el Mosset, el No Stress, el Parisien, el Pica Pica, i el Pierrot ja tenen les seves tapes a punt. Per només 2,50 es podrà degustar tapa més beguda.
Vicent Martí, és el regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar: "Aquesta nova ruta de Tapes, la TAPA BLANCA, ens permetrà, una vegada més, potenciar la gastronomia del nostre municipi a la vegada que revaloritzem el peix de la llotja. Aquestes tapes són una manera assequible a totes les butxaques de gaudir de l'enorme riquesa culinària de la Cala".
Tots els participants entraran en el sorteig de 3 menús dobles per a les properes jornades gastronòmiques i de 10 abonaments al Complex Esportiu La Cala d'un mes a escollir entre els mesos de novembre, desembre del 2013, i gener del 2014. Entre tots els votants de la tapa guanyadora se sortejaran 50 Tuna Tours dobles.
D'altra banda, des de l'Àrea Municipal de Turisme es fa una crida a la comunitat instagramer a fer fotogrames de la Diada de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja i que les pengin a l'Instagram.


respostes a "El TAPAMAR, es vesteix de blanc"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007