Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tot a punt per l'arribada dels Reis Mags d'Orient aquest dijous a l'Ametlla de Mar

04 . Gen, 2017 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
2030 reproduccions
Ja es coneixen els detalls de la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient de demà dijous, 5 de gener. La seva arribada està prevista davant del Centre d'Interpretació de la Pesca –l'antiga Confraria de Pescadors– a bord de l'Alania, una goleta de 26'6 metres d'eslora i 6'5 de mànega, que atracarà a les 18 h de la tarda, transportant la comitiva reial sota un atractiu i sorollós castell de focs d'artifici.

Serà en aquell moment quan s'iniciarà un recorregut, on Ses Majestats saludaran a tots els nens i nenes de l'Ametlla de Mar, i rebran a l'hora les moltes i generoses mostres de gratitud pels carrers del municipi. Tres carrosses amb decoracions lluminoses transportaran a Melcior, Gaspar i Baltasar per tota la carretera del Port fins a enllaçar amb la Rambleta.

Seguirà per l'Av. de l'Ensenyament, Av. Part de Cala per darrere del poliesportiu fins a l'Av. Amistat Hispano-Italiana. Es baixarà pel carrer Pau Casals fins a la Plaça Nova i des d'allà es pujarà pel carrer Andreu Llambrich per enllaçar amb el carrer Sant Roc, a la plaça de l'Olivera. El carrer Major serà l'últim tram del recorregut abans d'arribar al Poliesportiu.

En el transcurs de la cavalcada, els Reis Mags i els seus patges repartiran prop de 200 quilos de caramels, que seran llençats des de les carrosses en els moments en què les mateixes estiguin aturades, obeint a mesures de seguretat. Al Poliesportiu es rebrà a Ses Majestats amb un espectacle de benvinguda, que enguany compta amb novetats, combinant actuacions musicals amb efectes lluminosos espectaculars.

Serà el pas previ al discurs de benvinguda de l'alcalde Jordi Gaseni i del repartiment de regals entre els xiquets i xiquetes. Des de la regidoria de Festes recorden a les mares i pares que desitgin que els seus fills rebin algun dels regals al Poliesportiu, de la mà de Ses Majestats, que demà al matí ho hauran de comunicar.


respostes a "Tot a punt per l'arribada dels Reis Mags d'Orie..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007