Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Arriba una nova edició de la Ruta de la Tapa Marinera des d'aquest divendres i fins al 19 de març

08 . Mar, 2017 a les 18:30
per drodriguez a La notícia del dia
1806 reproduccions
Aquest divendres comença una nova edició de la Ruta de la Tapa Marinera de l'Ametlla de Mar, una ruta on es podrà degustar la galera i d'altres productes mariners a 12 bars i restaurants del municipi. Enguany, a diferència de l'any passat, la tapa marinera arriba després de les Jornades Gastronòmiques de la Galera i se celebrarà del 10 al 19 de març. De fet, només La Cala continua apostant per aquesta ruta, que inicialment van impulsar les Viles Marineres.

«Un cop finalitzades les Jornades de la Galera, donem pas a la ruta de tapes marineres per ampliar el calendari, perquè continuï havent-hi activitat al nostre poble, i perquè sigui un al·licient més per visitar-nos» explica el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó. Afegeix que és una ruta que «interessa continuar fent, perquè els establiments expliquen que funciona molt bé».

Amb la Ruta de la Tapa Marinera, emmarcada dins de les rutes Tapamar, es convida a tothom a degustar una tapa elaborada amb el peix i marisc de La Cala i prendre una cervesa Heineken, patrocinador oficial de l'edició, per només 2,50 euros. Tapes com una 'fajita' marinera, un còctel de galeres o pop a la ruta són algunes de les propostes que ens faran xuclar els dits els pròxims caps de setmana.

A més, fent la ruta de tapes es podrà entrar en el sorteig de 2 menús gastronòmics dobles per a les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau. Per participar-hi, caldrà emplenar el tríptic amb els tampons de cinc bars diferents, escollir quina tapa és la que més us ha agradat i dipositar-lo a les bústies dels establiments que participen o a l'Oficina de Turisme. També es pot participar en el concurs fotogràfic d'Instagram amb les etiquetes #tapamarinera17 i #ametllademar.


respostes a "Arriba una nova edició de la Ruta de la Tapa Ma..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 129
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007