Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les 5es Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja

02 . Oct, 2015 a les 12:30
per drodriguez a La notícia del dia
1786 reproduccions
Des d'aquest divendres fins al 12 d'octubre l'Ametlla de Mar viurà les 5es Jornades del Peix de la Llotja. Un total de 8 restaurants del Club de Gastronomia i 13 bars participaran en aquestes jornades on el protagonista serà el peix i marisc de llotja.


Lluç, pop, congre, rap, gamba, calamar, llenguado, dorada o llagostí són alguns dels productes que es podran degustar durant aquestes jornades en els diferents establiments adherits, i que comptaran amb el maridatge de la DO Terra Alta.


Els participants a la ruta de la tapa blanca podran votar la millor tapa i participar en el sorteig de menús gastronòmics a les properes Jornades de la Galera i guanyar vals de Tuna Tour oferts pel Grup Balfegó.


Com a cloenda de les jornades, diumenge 11 d'octubre tindrà lloc a l'Ametlla de Mar la XXXI edició de la Diada de l'Arrossejat i del peix, on s'espera que al concurs hi participin 40 cuiners que optaran a sis primers premis de Mestres Arrossejaires.


Un dels plats forts de la festa serà la Diada Castellera de la colla local "Los Xics Caleros" i que comptarà com a colles convidades als "Xiquets del Serrallo" de Tarragona i els "Castellers de Vila-seca".


També tindrà lloc el 3r "InstameetlladeMar", la trobada dels seguidors de la popular xarxa  social Instagram on podran participar i guanyar cap de setmana amb activitats al municipi.


Tota la informació de les jornades ja  es pot consultar a la web i l'app de l'Oficina de Turisme.


respostes a "Comencen les 5es Jornades Gastronòmiques del Pe..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 44
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007