Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Revetlla de Sant Joan

23 . Jun, 2015 a les 11:48
per fcallau a La notícia del dia
2190 reproduccions
Foc i fanalets voladors per a la revetlla de Sant Joan

Tot està previst perquè dimarts dia 23 de juny l'Ametlla de Mar torni a viure una multitudinària revetlla de Sant Joan. El foc i l'olor a pólvora seran novament els protagonistes de l'inici de la festa tot i que, com és tradicional, la matinada tindrà el seu repunt musical.
Els actes començaran a les 21h amb un correfoc a càrrec dels Dimonis de Rasquera, que després de sortir de l'Ajuntament i recórrer els carrers Sant Joan, Pau casals, Av. Amistat i Av. Batlle Josep Pijoan, es concentraran al Passeig Marítim per assistir a l'encesa de la foguera que l'Ajuntament ha preparat a la platja de l'Alguer.
El procediment d'encesa serà el mateix que en els darrers anys, ja que després de l'arribada de la flama  en llagut a rem, seran les pubilles que encendran la foguera donant compliment a la tradició del foc.
L'enlairament d'un centenar de fanalets voladors donarà el punt exòtic a la revetlla de Sant Joan. Segon Vicent Llaó, regidor de festes, "Es un lloc quer permet una bona afluència de públic i que la gent pugui gaudir de l'arribada de la barca amb la flama i de l'encesa del foc. Aquest any vist l'èxit de l'any passat i si el temps ens ho permet tornarem a encendre fanalets voladors. Com va poder veure al programa Capitan Q de Televisió Espanyola, que van enregistrar la revetlla de l'any passat, la imatge del foc i els fanalets aixecant-se van donar una imatge de l'Ametlla espectacular".
Els actes de la revetlla tindran la seva continuïtat a partir de les 23.30h amb la sessió de ball que protagonitzarà l'orquestra Calibra al port pesquer, a l'esplanada del Centre d'Interpretació de la Pesca als porxos de l'antiga confraria, i que posarà el llaç a la nit més curta de l'any.


respostes a "Revetlla de Sant Joan"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 77
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007