Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros comencen a preparar la Candelera

15 . Gen, 2016 a les 13:06
per drodriguez a La notícia del dia
1818 reproduccions
Los Xics Caleros han començat els assajos per preparar la tradicional actuació per a les Festes Majors de la Candelera. El mateix dilluns al local de la Colla es va fer l'assaig de la canalla, i dimarts al Poliesportiu el primer assaig general de l'any.

Un primer contacte amb els membres de l'entitat marcat sense dubte per ser els primers dels assajos on al capdavant hi ha els nous caps de colla, Fàtima Hidalgo i Albert Romeu. De fet Hidalgo, ha explicat que les primeres sensacions, sobretot després de l'assaig d'aquest dimarts, han estat molt positives. L'escoltem:

Los Xics Caleros no han parat durant aquestes festes de Nadal. La Colla va realitzar un taller de castells al Parc Infantil de Nadal, com a punt de partida per cridar a la participació de més canalla per formar part de l'entitat castellera local. De fet, aquest és un dels objectius que es marca la nova junta, tant administrativa com tècnica.


respostes a "Los Xics Caleros comencen a preparar la Candele..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007