Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bateig casteller

01 . Feb, 2013 a les 13:05
per otomas a La notícia del dia
2909 reproduccions
Les festes de la Candelera 2013  i, concretament, el 3 de febrer, ha estat el dia escollit per fer el bateig de la colla castellera de la l'Ametlla de Mar, els Xics Caleros. L'acte es realitzarà a la Plaça Nova, a les onze i quart del matí.
Els Xics Caleros són una colla molt jove però darrera de la qual hi ha molta il·lusió i força per aixecar castells amb gust Calero. I és que fa només  uns mesos, el 14 d'octubre, en el marc de la Diada de l'Arrossejat, els Xics Caleros van aixecar el seu primer castell.
Ara, la colla castellera ha augmentat amb nombre de castellers i ja forma part de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya com a colla en formació. Per aquest  3 de febrer, dia de la dona, està previst que aixequin diversos castells de sis (un tres de sis, un quatre de sis, i un quatre de sis amb agulla). A més els Xics Caleros comptaran amb uns padrins d'honor com són els Castellers de Vilafranca i els Xiquets del Serrallo.
"És cert que veure un castell amb la força i la seguretat que l'aixeca els Castellers de Vilafranca és impressionant, però veure la força i il·lusió d'uns castellers novells no té preu. I aquesta força és el que ha fet aixecar  castells a l'Ametlla de Mar", explica  Àngela Sánchez, presidenta de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER).
La presidenta de la Societat també ha subratllat la importància que la gent s'animi a  formar part de la colla castellera de la Cala, que facin pinya perquè aquesta iniciativa tiri endavant. Actualment, els assajos dels Xics Caleros són al Poliesportiu Municipal Galetet , dimarts i divendres, de 7 a 9 del vespre. Aquests dies abans del bateig s'ha sumat un dia més d'assaig; els diumenges d'onze del matí a una de la tarda.


respostes a "Bateig casteller"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007