Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros renova junta administrativa i tècnica

08 . Des, 2015 a les 13:30
per drodriguez a La notícia del dia
1891 reproduccions
La colla castellera local, Los Xics Caleros, van renovar la junta el passat divendres 4 de desembre durant l'assemblea general de l'entitat. A partir d'ara, Manel Ferrer serà el nou president de la Colla, substituint a Vicenç Llaó, i també hi haurà nou vicepresident que serà l'Enric Vila, que substitueix a Bernat Margalef, anterior cap de colla.

Pel que fa a la resta de càrrecs de la junta administrativa, la secretària serà l'Eva del Amo i les tresoreres seran l'Anna Pérez i la Regina Rossell, al departament de comunicació hi serà la Noèlia Labòria, com a cap d'esdeveniments, Xavi Cañagueral, responsable de local Esteban González, al càtering Meritxell Colomines, i en xarxes socials Cristina Martos i Florin Bistrae.

El primer dels reptes que es marquen és tornar a tenir 100 persones o més, per mantenir viva la colla.

En l'assemblea general també es va renovar la junta tècnica. A partir d'ara, els caps de colla seran Fàtima Hidalgo i Albert Romeu. Els acompanyaran Adolfo Gibert com a cap de pinyes, Laura Villar com a cap de canalla, Marina Roca com a cap de graelles i Jose Luis Guijosa com a cap de tabals.

De moment, els nous caps de colla, no parlen d'alçades. El seu objectiu per al pròxim any, com també el de la presidència, és créixer en nombre de castellers. Algunes de les idees que proposen són més tallers per als joves i la implicació d'altres colles en col·laborar en els assajos per guanyar en tècnica.

Des de Los Xics Caleros recorden que la colla és del poble i que estan oberts a tothom. Per això fan una crida a la participació per fer créixer les camises de l'entitat.


respostes a "Los Xics Caleros renova junta administrativa i ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 638,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007