Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un home va ser rescatat en una zona de difícil accés de Cala Forn per problemes cardíacs

22 . Ago, 2016 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1881 reproduccions
Un home de 58 anys, veí de Lleida, va haver de ser rescatat aquest diumenge a la tarda en una zona de difícil accés pròxima a Cala Forn. Els fets van passar cap a les 15.00 h, quan els socorristes de Creu Roja de la mateixa platja van alertar el Servei d'Urgències Municipal que un home, que estava practicant snorkel a la zona, va sentir-se indisposat i van ser els seus fills qui van ajudar-lo a sortir de l'aigua, a una zona rocosa.

Donada la dificultat dels tècnics sanitaris per accedir per terra a l'indret per atendre'l i evacuar-lo, es va activar l'embarcació de salvament de Creu Roja que va traslladar l'home fins al port de Marina Sant Jordi, on el SUM va comprovar després d'un reconeixement que patia problemes cardíacs. L'ambulància municipal va dur-lo fins al Centre d'Atenció Primària on es va fer una primera diagnosi i es va traslladar el pacient, en helicòpter, fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat greu.


respostes a "Un home va ser rescatat en una zona de difícil ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 190
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007