Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xavi Cosano s'incorpora com a cap de colla de Los Xics Caleros juntament amb l'Albert Romeu

26 . Jul, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1798 reproduccions
Los Xics Caleros han renovat aquest mes la seva part tècnica amb la incorporació de Xavi Cosano com a nou cocap de colla juntament amb l'Albert Romeu, després que Fàtima Hidalgo –que era cap de colla amb Romeu– hagi emprès un projecte personal que li impossibilitava continuar amb el càrrec. «Aquest repte l'agafo amb moltíssima il·lusió. Realment crec que és un projecte molt bonic. I aquest punt de tenir dos caps de colla és molt bona idea perquè abastar tota la part tècnica una persona sola realment és molt complicat» comenta el nou cap de colla.

L'estrena de Cosano com a cap de colla va ser aquest passat diumenge a Sant Carles de la Ràpita en la Diada que van compartir a la plaça del Cóc amb els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, i on els de l'Ametlla de Mar van descarregar dos p4 i dos 3d6. D'aquesta manera, la colla local arriba al seu punt d'inflexió de la temporada, on agafarà vacances durant tot el mes d'agost. Abans, aquest divendres farà el darrer assaig obert de l'estiu a la plaça Catalunya.

Los Xics Caleros volen recuperar forces i centrar-se de cara a la segona part de la temporada on volen fer una gran diada local, recuperant el pd5 que van descarregar a Tortosa, i intentant aixecar un castell de 7. «Crec que puc aportar un punt de vista més tècnic, ja que vinc de Vilafranca, i de tècnica potser tinc una mica més d'idea, i crec que podem millorar la tècnica dels nostres castellers per tal d'aconseguir el castell de 7 enguany» explica Xavi Cosano que creu que «si continuem així, i ens ve més gent, es veurà reflectida la feina».


respostes a "Xavi Cosano s'incorpora com a cap de colla de L..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007