Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola Sant Jordi ja avaluarà per competències en el butlletí de notes de final de curs

31 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1669 reproduccions
Els alumnes de primària de l'Escola Sant Jordi rebran un nou model d'informe d'avaluació aquest final de curs. L'ensenyament per competències ha fet modificar el procés de posar notes als alumnes, per la qual cosa es deixaran de banda les notes numèriques per donar pas a quatre conceptes d'assoliment.

L'informe que rebran les famílies incorporaran aquests canvis que afectaran l'àmbit lingüístic, el matemàtic, de coneixement del medi, artístic, el d'educació física i el d'educació en valors cada any; i a final de cada cicle, en l'àmbit digital, en l'àmbit d'aprendre a aprendre i en l'àmbit de l'autonomia, iniciativa personal i emprenedoria.

Així doncs, es valorarà com assoliment excel·lent, notable, satisfactori o el no assoliment en diferents àrees. La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha destacat que «el canvi de treball i aprenentatge per competències també s'ha de donar en l'avaluació per la qual cosa, entra a formar part del procés formatiu dels alumnes».

Per ajudar a pares i mares a entendre aquest nou sistema d'avaluació, l'Escola Sant Jordi ha publicat a la seva pàgina web tota la informació referent a aquest canvi. A més, l'informe de notes anirà acompanyat d'un document informatiu per explicar el canvi i els objectius de la modificació.

La directora del centre, Fàtima Garcia, ha subratllat que «ara les famílies rebran l'informe del 3r trimestre igual que com l'havien rebut fins ara, i les notes de final de curs ja seran amb la nova nomenclatura i el nou sistema d'avaluació». Afegeix que els docents estan començant a utilitzar el nou sistema informàtic de valoracions, i adaptant-se als canvis del departament.

La incorporació d'aquest nou sistema d'avaluació, suposa la culminació del canvi cap a l'aprenentatge competencial que altres països ja estan fent i que des d'Europa i l'OCDE han apostat els darrers anys per millorar i orientar processos d'ensenyament i aprenentatge.


respostes a "L'Escola Sant Jordi ja avaluarà per competèncie..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007