Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros engeguen motors de nou

18 . Ago, 2015 a les 14:30
per otomas a La notícia del dia
1682 reproduccions
Los Xics Caleros, aquesta setmana han reprès els assajos al local. La colla castellera de l'Ametlla de Mar enceta aquest agost un calendari farcit d'activitat. A més, aquest divendres a les vuit del vespre a la Plaça Catalunya tindran lloc dos pilars de dol en motiu de la recent pèrdua d'un dels membres de la Colla. Dissabte a les sis de la tarda al camp de futbol trindrà lloc el pilar d'homenatge en el marc del Memorial Josep Pallarés. Després ja es fa un salt al calendari fins la setmana següent, el dia 28, amb l'assaig conjunt amb els castellers de Tortosa.
Des de la colla castellera de l'Ametlla de Mar, el president de l'entitat, Vicent Llaó, fa una crida especial a la participació. I és que segons Llaó la colla necessita més castellers per marcar-se reptes de futur: "reprenem la temporada i esperem que vingui més gent als assajos. Fem una crida a que la gent s'animi a formar part dels castellers perquè els necessitem per marcar-nos reptes com els castells de set".
Al setembre l'activitat de la colla agafarà embranzida amb cites com l'intercanvi a Alcover, i, sobretot, la Diada de les Colles del Sud a Montblanc, que en dos anys, es preveu que es realitzi  a l'Ametlla de Mar.


respostes a "Los Xics Caleros engeguen motors de nou"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007