Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros presenten la nova Junta Administrativa en el marc de l'Assamblea

21 . Mar, 2014 a les 08:57
per gfigueres a La notícia del dia
2987 reproduccions
Aquest passat divendres la colla castellera de l'Ametlla de Mar Los Xics Caleros van realitzar l'Assamblea  on es va presentar la nova Junta Administrativa. Així, el nou president de l'entitat serà Vicenç Llaó, el cap de colla continua sent Dani Bas i Ada Montagut és la nova secretària. El tresorer de la nova junta és Josep Maria Masriera. Els vocals de l'entitat són Alejandro Llorens, José Virino, Maria Boquera, Xavier Martí i Fini Llaó.
Una altra de les decisions rellevants d'aquesta assemblea és la instauració d'una quota per adults (20 euros l'any) i la canalla, menors de 16 anys,  i majors de 70 anys (6 euros). Uns imports que revertiran en la Colla Castellera en forma de diverses accions. A més, a partir d'ara els membres de la colla comptaran amb un carnet identificador. El procés per l'elecció del carnet ha estat totalment participatiu. I és que l'elecció del carnet s'ha fet a través d'un concurs on s'han presentat set propostes i la guanyadora ha estat Regina Rosell i se l 'ha premiat amb un any de quota gratis a l'entitat i una samarreta dels Xics Caleros.
D'altra banda, a part de fer balanç econòmic de l'entitat, unes de les qüestions que s'incorporen de nou és la durada de les legislatures de les Juntes que passen  a ser de dos anys, en comptes d'un. I en lloc de fer-ho al mes de març fer-ho quan finalitza la temporada, a la tardor. A més, d'altra banda, els grallers  podran actuar independentment, sense necessitat de fer-ho amb la colla castellera.
Aquest dimarts els Xics Caleros reprenen l'activitat, els assajos, amb una  temporada plena de reptes a l'horitzó. Entre ells els castells de set.
Segons el Cap De colla, Dani Bas, "per davant tenim moltes coses a fer, algunes administratives com la de fer-nos un carnet que identifiqui als membres de la colla, i a més ens han cedit el local del Sifonero al costat de la zona esportiva i ho haurem de deixar en condicions per poder tirar endavant la nostra activitat, habilitant un rocòdrom per a la canalla, posar unes barres per poder fer estructures de pilars sense la necessitat de fer pinyes per què les suportin i molta altra feina a fer. Pel que fa a la part tècnica, es reprendran els assajos recordant el que vam fer a final de temporada i entre els objectius marcats, el fet de poder aconseguir el nostre primer castell de set".
La propera cita dels castellers serà a l'abril, en concret el diumenge dia 6 al Perelló en el marc de la Fira Abril. I el 13 d'abril aixecaran els seus castells a casa durant la Fira Alternativa, dia en què també s'espera la visita dels Minyons de Terrassa.


respostes a "Los Xics Caleros presenten la nova Junta Admini..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 723,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 81
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007