Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Albert Romeu seguirà sent el cap de colla de Los Xics Caleros

20 . Des, 2016 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1588 reproduccions
L'actual cap de colla de Los Xics Caleros, Albert Romeu, seguirà al capdavant de la direcció tècnica dels castellers locals. Així es va acordar en l'assemblea anual de l'entitat, celebrada aquest passat dissabte, on després de no presentar-se cap candidatura es va acordar que l'actual directiva, tant tècnica com administrativa, continués gestionant la colla.

Manel Ferrer continuarà presidint l'entitat i també continuaran molts dels càrrecs de l'entitat, tot i que esperen que s'incorporin més persones dins la junta. Una de les qüestions, que apunten des de la directiva, és el vot de confiança que han donat els membres de colla a l'equip humà que ha gestionat aquesta temporada Los Xics Caleros, que va aconseguir un molt bon final d'any casteller.

El cap de colla, Albert Romeu, afrontarà en solitari la direcció tècnica, després que compartís el càrrec amb Fàtima Hidalgo fins al juliol, i des d'aleshores amb Xavi Cosano, que ja va anunciar a la finalització de la temporada que no continuaria com a cocap de colla. Romeu explica que pròximament acabaran de configurar els responsables tècnics però espera que hi hagi continuïtat.

Los Xics Caleros tornaran a l'activitat després de les vacances nadalenques amb la mirada posada a les Festes Majors de la Candelera. Entre els reptes pendents que els hi queden –com apuntaven en acabar la temporada d'enguany– està aixecar la primera construcció de set a plaça. Des de l'entitat fan una crida a la participació dels ciutadans de l'Ametlla de Mar per fer créixer les camises de la colla.

Foto: Rita Montagut


respostes a "Albert Romeu seguirà sent el cap de colla de Lo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007