Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'EMMA ja ho té tot a punt per començar curs

01 . Set, 2015 a les 13:57
per otomas a La notícia del dia
1763 reproduccions
L'Escola Municipal de Música (EMMA) ja ho té tot  a punt per encetar un nou curs. De fet, aquest vespre a les 19.15h a la Casa de la Vila hi ha una reunió prevista on s'informarà de les noves quotes i propostes del centre. Pel que fa a les quotes recordar que hi ha un 10% de descompte sobre la quota mensual en el cas que hi hagi dos membres de la mateixa família, i un 15% en cas de ser tres.
Així, l'inici de curs està previst per la setmana vinent però la matriculació estarà oberta tot el mes de setembre. A hores d'ara hi ha poc més d'un centenar d'alumnes però des de al direcció de l'EMMA es preveu als 120 com és habitual.
L'escola ofereix la formació en diversos grups depenent dels objectius musicals dels alumnes i edat. D'una banda, hi ha els més petits de 3 a 6 anys, després el grau elemental de 7 a 11 anys, l'especialitzat de 12 a 18 anys, i per acabar el grups d'adults i música de lleure. En aquest darrer cas de la música de lleure, la distribució de les classes serà una mica diferent aquets nou curs i és passarà a classes grupals per tal de reduir el dèficit de l'escola. Tot i això, segons Fàtima Hidalgo  "tot que hem fet modificacions en la distribució, agrupant alumnes, des de l'escola seguirem treballant  per oferir una formació de qualitat dels alumnes".
Hidalgo també ha mostrat satisfacció perquè aquest any el curs de presensibilització començarà amb més d'una desena d'alumnes, tot un èxit en relació als darrers anys. Segons Hidalgo està molt satisfeta de que el treball de l'escola a la llar d'Infants hagi donat els seus fruits.
D'altra banda, la directora de l'EMMA també ha subratllat que ja s'ha rebut la bona notícia que l'escola tindrà una subvenció de la Generalitat que garantirà la viabilitat del centre.


respostes a "L'EMMA ja ho té tot a punt per començar curs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 626,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 187
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007