Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova direcció de l'EMMA

15 . Jun, 2012 a les 13:38
per otomas a La notícia del dia
1990 reproduccions
Fàtima Hidalgo ja fa dies que treballa al capdavant de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar (l'EMMA), però no serà fins l'1de juliol que agafarà les regnes oficialment. En aquest nou repte l'acompanyen Joan Marc Subirats i Carles Tomàs Querol. Per tant, Fàtima Hidalgo agafa el relleu de Juanjo Villarroya que ha dirigit l'Escola durant el darrer any.

"Tant els professors, com els alumnes de l'escola i polítics, hem tingut un any complicat. Per tant, vaig pensar que independentment del color ideològic, la música és la música i que es necessitava algú al davant de l'escola per empènyer un nou projecte. Per tant, intentaré fer-ho el millor possible i amb l'ajuda de tots", ha explicat Fàtima Hidalgo, actual Secretària Acadèmica de l'EMMA i futura directora.

Una de les novetats de l'Escola és l'augment de les quotes. I és que amb la crisi s'ha reduït la subvenció de la Generalitat i s'han hagut de pujar les quotes per tal de fer viable la continuïtat de l'EMMA. Tot i que, Hidalgo ha afirmat que encara es troben per sota de la mitjana catalana. Des de l'Escola es realitzaran mesures per facilitar el cost de les quotes com, per exemple, reduir el 10% a les famílies que tenen dos membres que van a l'Escola. En cas que siguin tres es reduirà un 15%.

De cara als nous projectes Fàtima Hidalgo, i el seu equip, té previst crear un Grup Dixie i un ensemble de clarinets. A més, ja existeix l'ensemble de saxos. També hi haurà un grup de metall i el de coral. A través d'aquests grups es preveu realitzar un cicle de concerts al municipi de cara a l'estiu. Uns concerts que "suposaran un cost reduït per a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar però en els quals no s'escatimarà en qualitat", segons Carme Eroles, Delegada de Música del consistori calero.

A més, el 24 de juny, a la sala de la SCER el Grup Instrumental Avançat de l'EMMA realitzarà un concert emmarcat en les activitats culturals d'aquest estiu al municipi.
respostes a "Nova direcció de l'EMMA"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007