Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola de Música arrenca el curs amb més d'un centenar d'alumnes i amb iniciatives per incrementar-los

21 . Set, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1554 reproduccions
L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar (EMMA) ja ha arrencat el curs escolar i ho ha fet amb més d'un centenar d'alumnes inscrits en algun dels cursos d'ensenyament musical que realitza. L'escola ofereix la formació en diversos grups depenent dels objectius musicals dels alumnes i edat, com la sensibilització, la iniciació, els graus elementals i professionals així com formació per adults. A banda, també ofereix les classes d'instruments, del conjunt instrumental professional o del grup de cambra.

D'entre les principals novetats d'aquest curs, a banda de la renovació de l'equip directiu de l'EMMA, destaca la possibilitat d'aprendre a tocar el violí com a instrument. De moment no hi ha cap alumne inscrit però sí que s'han mostrat diverses persones interessades. Tanmateix, un altre dels projectes importants és el d''Actua a través de la música', un projecte social impulsat entre les regidories d'Ensenyament i de Benestar Social, que preveu començar a primers del mes d'octubre, i en el que hi participaran una dotzena de nenes i nens.

«És una activitat que no ha de marginar a ningú, al contrari, es tracta d'accedir al món musical, que sabem que comporta una despesa econòmica que hi ha famílies que no s'ho poden permetre» explica Anna Vizcarro, cap d'estudis de l'Escola de Música. «De moment començaran amb unes classes específiques de solfeig i dels instruments que els hi cedeix l'Escola i amb un petit conjunt en què també tocaran aquests 12 alumnes» però la idea, diu, «és que formin part plena de l'Escola».

D'altra banda, a finals d'aquest mes de setembre l'Escola oferirà classes de presensibilització musical per a nens i nenes d'entre 3 i 5 anys. Unes classes gratuïtes a les quals es motiva la creativitat dels infants a través de la música i només com la música ho pot fer. L'objectiu és cridar l'atenció dels més petits i que també tinguin la il·lusió per la música. «Farem dues classes totalment gratuïtes a final de mes, lliures i obertes, perquè els nens facin aquesta petita prova per veure si els hi agrada» comenta Vizcarro. Els dies 27 i 28 de setembre, a les 16.30 h, serà pels nens de P4, i els dies 26 –a les 17.15 h– i 29 –a les 18.15 h– pels de P5.


respostes a "L'Escola de Música arrenca el curs amb més d'un..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007