Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar subvenciona cursos per aturats al Telecentre

15 . Mar, 2013 a les 13:20
per otomas a La notícia del dia
2377 reproduccions
En el context econòmic actual la formació és un actiu importantíssim alhora de trobar feina. Per aquest motiu des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a través de la regidoria de Formació es fa una aposta clara per la formació per a persones en situació d'atur. I és que actualment el Telecentre ofereix diversos cursos subvencionats pel consistori Calero per a persones aturades en el marc de la programació de cursos d'hivern-primavera. Es tracta de cursos d'informàtica, destinats a saber utilitzar Internet per a al recerca de feina i també a dominar el funcionament de programes com Word, Acces, Excel i Power Point. Dins de la vessant d'idiomes s'ofereix  Català per a nouvinguts. D'altra banda, des del Telecentre els tècnics municipals treballen per trobar altres vies de finançament de cursos per aturats. Tot i que és una feina difícil, de vegades dóna fruits. Aquest és el cas del curs subvencionat per FUNDESOC de la UGT sobre Prevenció de Riscos Laborals per a treballs de paleteria. Un curs de 20 hores que es preveu que comenci el 9 d'abril.
"Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar hi ha voluntat de poder ajudar a les persones que estan a l'atur  a través de la formació. Per aquest motiu, des del Telecentre oferim cursos gratuïts com el de recerca de feina a través de claus d'ús d' Internet", subratlla Viqui Martí, tècnica de la regidoria de Formació des del Telecentre.
Des del Telecentre, actualment, també es realitzen altres cursos específics d'idiomes que compten amb una part de subvencionada i una part que assumeix l'alumne. Aquest és el cas, per exemple d'iniciació al Rus i Anglès. Un import que va destinat a cobrir el cost del professor.
D'altra banda, des del consistori de l'Ametlla de Mar es subvenciona cursos d'informàtica per a jubilats de dilluns  a divendres al Telecentre. En aquests cursos els alumnes aprenen  el funcionament de programes informàtics, de navegació per Internet i de tractament d'imatges digitals.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar subvenciona cu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007