Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es personarà com a acusació particular en el procés sobre el cas Efial

11 . Jul, 2016 a les 14:43
per fcallau a La notícia del dia
3223 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es personarà com a acusació particular en el procés que se segueix en el marc de les diligències prèvies que tramita el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 del Vendrell en relació al cas Efial.
Davant dels esdeveniments succeïts al llarg de la passada setmana en què la Policia Judicial va entrar i registrar les dependències municipals i de l'Entitat Pública Empresarial La Cala Gestió,  l'equip de govern integrat per ERC i Compromís per La Cala va demanar un informe als serveis jurídics de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Davant de la possibilitat  que l'Ajuntament hagi pogut resultar perjudicat pel conjunt de presumptes il·lícits penals que s'investiguen  en l'anomenada Operació Termyca, l'Ajuntament va demanar als serveis jurídics municipals que exploressin si  s'ajustava a dret que l'Ajuntament es personés com a acusació particular en el procés.
Tot i el decret de secret de les actuacions que impedeix conèixer el veritable abast dels fets investigats, aquest informe considera com a opció més recomanable que l'Ajuntament es personi com a acusació particular a la recerca de  reparació de dany i indemnització de perjudicis, si queda provada la comissió dels presumptes delictes i la seva autoria.
Segons Jordi Gaseni, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "després de consultar als nostres serveis jurídics hem arribat a la conclusió  que l'Ajuntament es personi com a acusació particular en el procés, ja que entenem que hi ha gravetat en els fets ocorreguts en els darrers anys i perquè és una manera de defensar la institució".
Així doncs, a manca dels tràmits de donar compte en sessió plenària, i de nomenar advocat i procurador, s'ha disposat un decret d'alcaldia amb aquesta decisió, signat per l'alcalde Jordi Gaseni aquest dilluns dia 11 de juliol.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es personarà c..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007