Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola Municipal de Música arrenca el curs amb més d'un centenar d'alumnes i una àmplia oferta formativa

20 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1886 reproduccions
Amb 10 anys de trajectòria, acabats de fer, l'Escola Municipal de Música comença el nou curs escolar amb nous reptes, nous alumnes i nous professos.

L'Escola va iniciar les classes, dimarts passat, amb 14 professors i 120 alumnes, una vintena més respecte al curs passat. Segons el director de l'EMMA, Sebastià Garcia, aquest augment de l'alumnat s'ha notat sobretot en els grups dels més menuts, en concret en la sensibilització infantil, i també en els grups d'adults. 

«Per nosaltres és molt important i és una senyal molt clara que l'escola cada any creix. Hem incrementat una vintena d'alumnes, pràcticament dels més petits i dels més grans. Des dels alumnes de 16 i 17 anys, fins als alumnes que volen aprendre música passada la seixantena» ha detallat Garcia.

L'EMMA continua creixent en tots els sentits, ja que enguany ha volgut renovar l'equipament i ha fet una inversió en nou material de percussió. D'aquesta manera, els alumnes podran disposar d'una nova bateria i d'altres petits instruments de percussió com un plat, un triangle i bongos.

A banda dels instruments de percussió, l'Escola ofereix un gran ventall de propostes de formació musical. Entre els cursos de llenguatge musical hi ha els cursos de sensibilització i d'iniciació pels més menuts, i els cursos de grau elemental i de grau professional/mitjà. A més, per aquells que prefereixen dedicar-se únicament a tocar un instrument, també hi ha l'opció de fer llenguatge aplicat a l'instrument.


Per altra banda i després dels 10 anys de l'escola, el centre segueix de celebració, aquest any, amb motiu del 25è aniversari de la Federació d'Escoles de Música. I és que de cara el mes de maig, la Federació ha organitzat un macro concert a l'estadi de Montjuïc en el qual té previst reunir 10.000 alumnes de diferents escoles de música de Catalunya.

En aquest concert, el director de l'EMMA ja ha avançat que també hi haurà representació calera. «La informació ens va arribant amb conta-gotes. Però sí que és veritat que el mes de juny ens va arribar la invitació per participar en la celebració dels 25 anys de la Federació. La veritat és que les dimensions del projecte són molt grans i l'Escola de Música ajudarà amb el que faci falta i aportarà una bona representació» ha explicat el director.


respostes a "L'Escola Municipal de Música arrenca el curs am..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 243
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007