Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Inici curs pre-sensibilització EMMA

16 . Set, 2014 a les 13:05
per otomas a Ajuntament
2222 reproduccions
Aquest divendres l'EMMA (L'Escola Municipal de Música) enceta una nova edició de les classes de pre-sensibilització musical per a nens i nenes de tres anys de 17:15 a 18h. Unes classes gratuïtes a les quals es motiva la creativitat dels infants a través de la música i només com la música ho pot fer. Tots els pares i mares interessats en que els seus nens participin d'aquesta iniciativa només cal que es posin en contacte amb l'escola a través del correu electrònic e3010542@xtec.cat, o pel Facebook.
"És una iniciativa  que vàrem encetar el curs passat i va anar força bé perquè vàrem reunir vuit alumnes. Esperem que aquesta edició també tingui èxit ja que els nens responen molt bé a la música i els ajuda a desenvolupar moltes aptituds", subratllà Fàtima Hidalgo, Directora de l'EMMA.
La setmana vinent del divendres repetirà la iniciativa. L'Escola de Música va obrir les seves portes la setmana passada amb prop de 115 alumnes. Un any més des de la direcció del centre es mostren satisfets pel nombre d'alumnes. Així aquest curs comença amb l'oportunitat d'aprendre gran diversitat d'instruments o de perfeccionar l'aprenentatge de nou. D'altra banda, la directora del centre també ha remarcat que aquest curs 2014-15 s'obre el taller de gralles i timbals a tothom i per tant es podrà aprendre a tocar aquests instruments que acompanyen els castells del Xics Caleros. Els interessats s'han de posar en contacte amb l'escola i no és necessari pagar matrícula.
A més, com a novetat es prepara una cantada de primavera. pels comerços del municipi a la primavera similar a la que es realitza per les dates nadalenques. Així els nens i nenes portaran la música i les cançons a peu de carrer alhora que, en principi, han de gaudir d'un clima més agradable.
Pel que fa a les sortides de moment, segons Fàtima Hidalgo, ja s'ha tancat una excursió a l'auditori de Barcelona per escoltar i gaudir del jazz en viu. Una activitat destinada als alumnes de 14-16 anys que està prevista pel 20 de març.
Finalment, la directora del centre també ha subratllat que s'està negociant per adquirir un piano i poder realitzar les audicions dels alumnes d'aquest instrument a al sala de la Societat i a les aules, a les quals els manca espai per acollir aquest tipus d'activitats.


respostes a "Inici curs pre-sensibilització EMMA"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 147
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007