Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Audicions d'adults de l'EMMA a la SCER

14 . Abr, 2015 a les 13:01
per otomas a Ajuntament
1754 reproduccions
A l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar ja està tot a punt per les audicions d'adults d'aquest dissabte. Així a partir de les 11 del matí a la sala de la Societat els alumnes de l'EMMA mostraran els fruits del seu esforç durant l'any. Des de l'Escola, la directora del centre, Fàtima Hidalgo valora la capacitat d'aprenentatge d'aquest alumnes.  "Tenir la voluntat i capacitat d'aprendre a tocar un instrument com tenen aquests alumnes s'ha de valorar molt", explica Hidalgo. I després dels alumnes, els professors també han preparat un concert, que segons  Fàtima Hidalgo és tot un repte. I és que la directora de l'EMMA subratlla que "el professorat ha preparat de valent aquest concert i mostrar un a execució al més alt nivells a alumnes i familiars".
D'altra banda, la propera cita de l'EMMA serà el 23 d'abril, quan està previst la presentar l'escola de Música al Col·legi Sant Jordi.
Finalment, Fàtima Hidalgo ha valorat molt positivament la Trobada de Corals Caleres que va tenir lloc el passat cap de setmana. Quatre Corals (Splash, Candelera, Col·legi Sant Jordi, EMMA) van mostrar l'evolució de les seves interpretacions a l'escenari de la sala de la SCER. Malauradament aquest any no es va poder comptar amb la Coral de l'Institut Mare de Déu de la Candelera. Aquesta trobada ja compta amb 10 anys de vida i s'ha convertit en una cita imprescindible pels amants del cant coral a l'Ametlla de Mar.


respostes a "Audicions d'adults de l'EMMA a la SCER"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007