Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

130 alumnes cursen els estudis musicals a l'EMMA

19 . Set, 2013 a les 13:08
per gfigueres a La notícia del dia
3064 reproduccions
Aquest any s'ha tornat a incrementar el nombre d'alumnes i s'han creat les assignatures de gralla i timbal.
L'Escola Municipal de Musica de l'Ametlla de Mar ha tornat a incrementar aquest any el nombre d'alumnes inscrits.  El passat dia 9 de setembre es va començar el curs 2013-2014 a les instal·lacions municipals i tal com va succeir l'any passat, aquest any s'ha incrementat en 10 el nombre d'alumnes.
En total hi ha 130 alumnes que cursen els seus estudis musicals a l'Ametlla de Mar, des de les classes de sensibilització per a alumnes de P-3 fins al grau professional que prepara als alumnes per optar a entrar en el Conservatori Superior de Barcelona.
Segons Fatima Hidalgo, directora de l'EMMA, "hem d'estar contents, ja que vam pujar les quotes l'any passat, sabem com estan les famílies i seguim pujant. La musica no és una primera necessitat, però tenim la sort que aquest any tindrem deu nous alumnes que poden ser més, ja que encara no hem tancat inscripcions".
Entre les novetats d'aquest any destaquen les jornades de portes obertes a nens de P-3 tots els dimarts i dijous d'aquest mes de setembre de 17'15h a 18'00h de la tarda per comprovar si ses senten atrets per les classes.
A més s'ha posat en marxa una assignatura de musica tradicional per a gralla i timbal, després d'una primera experiència que ha donat els seus fruits amb la creació d'un grup a la Colla Castellera els Xics Caleros.
La directora ha fet un balanç molt positiu dels cursos d'estiu, sobre tot del curs de teatre musical i del que se n'ha encarregat de recollir els sons dels diferents indrets de la població, i ha avançat que  aquest any els professors de l'escola també engegaran la iniciativa dels cursos oberts sense cap cost alternatiu pels alumnes de l'EMMA.
Actualment l'EMMA disposa de 13 professors.


respostes a "130 alumnes cursen els estudis musicals a l'EMM..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007