Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Campus d'estiu consolida l'èxit de participació

31 . Ago, 2015 a les 13:53
per otomas a Ajuntament
1992 reproduccions
El Campus d'estiu organitzat des de l'Àrea Municipal d'Esports ha estat un èxit. I és que  aquest campus, que posa punt i final avui, ha augmentat en un 30% el nombre de nens i nenes respecte l'any passat. Així el juliol hi van participar 150 nens i a l'agost uns 140.  Segons la regidora d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Mayte Puell, "la clau de l'èxit és l'ampli ventall d'activitats que ofereix el campus als joves participants".
D'altra banda, Puell ha remarcat que "vull agrair la feina dels monitors i monitores del campus per la seva feina". La regidora d'Esports també ha aprofitat per felicitar la feina feta des de la secció de Gimnàstica Rítmica de l'AME que s'ha pogut veure en les dos demostracions que han tingut lloc aquest estiu. La darrera va ser aquest passat cap de setmana on es va veure en acció la nova secció de Hip Hop del Cem la Cala. De fet, des d'aquest dilluns mateix, tots els interessats en participar-hi poden passar pel Cem la Cala a inscriure's. De fet aquest nou curs des de l'AME s'incorporen, a més, dues noves activitats, l'hoquei i el patinatge. Vinculat amb aquestes disciplines esportives la regidora també ha parlat de l'acte que ha preparat el Club Pati la Cala aquest diumenge 6 de setembre, la Festa Roller Terres de l'Ebre. "Esperem que molta gent s'apropi a gaudir d'aquest event esportiu que esperem que porti al municipi centenars de persones amants del hoquei i el patinatge. A més, és una manera més de promocionar el nostre municipi", ha subratllat Puell.


respostes a "El Campus d'estiu consolida l'èxit de participa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 739,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007